Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 aprilie 2015

NIVEA

Va place NIVEA? Mie imi place foarte, foarte mult, si, de aceea, m-am inscris la promotiile de pe Buzzaar Romania pentru a testa produsele noi de la NIVEA.
NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID SERUM PEARLS, este un produs foarte bun pe care il folosesc de 3 saptamani. Tenul meu a devenit mult mai catifelat si este mai tanar.
SERUM CU PERLE Pentru prima data în istoria NIVEA, perlele unice de coenzimă Q10 au fost combinate într-un gel hidratant pentru a maximiza eficienţa anti-rid Q10 PLUS.
NIVEA Q10 plus este o gama de produse anti-rid al caror ingredient cheie este coenzima Q10. Aceasta se regaseste in mod natural in piele, insa, odata cu trecerea anilor, nivelul ei incepe sa scada si pielea devine predispusa la aparitia ridurilor. Cu aceasta formula bazata pe coenzima Q10 si creatina, produsele din gama NIVEA Q10 plus lupta impotriva ridurilor existente si previn aparitia altora noi. Cel mai nou produs din gama, NIVEA Q10 plus Serum Pearls, este o inovatie anti-rid sub forma de perle revolutionare, ce contine cea mai ridicata doza de Q10 de pana acum.
Cu NIVEA Q10 PLUS SERUM PEARLS, voi fi tanara mereu! Multumesc, Buzzaar Romania si NIVEA pentru oportunitatea de a putea testa revolutionarul NIVEA Q10 PLUS - PERLE REVOLUTIONARE ANTI-RID - #buzzaar,niveaq10#
Recomand Serul cu perle revolutionare anti-rid - NIVEA Q10 PLUS - SERUM PEARLS, tuturor prietenelor mele! Nu ezitati sa-l cumparati!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu