Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 iulie 2010

O mare surpriza

Buna. Martea trecuta, 06.07.2010, am primit un telefon pe la ora 9.15 AM de la Echipa Mamaia360, ca sunt rezerva în locul drei CLAUDIA SERAMFICIUC din Focşani si trebuie sa vin la mare la Hotelul Piccadilly. Va daţi seama ca am rămas mută de surpriză la început după care am pus detaliile la punct, am închis telefonul şi am sărit în sus de bucurie. În următoarele 5 minute ştia toată lumea că Dana Radu zisă DANEZA1971 a câştigat un sejur la mare, în staţiunea Mamaia - Hotel Piccadilly. Bineînţeles că mi-am sunat fetiţa, care era la socri în vacanţă, părinţii şi toate rudele, care mi-au venit în cap la ora respectivă.
Nu am mai avut răbdare şi mi-am făcut cerere de 4 zile CO şi bilet de voie de la ora 12.30.
În fine, am plecat acasă.
Am ajuns acasă, mi-am trezit soţul şi i-am dat vestea. Normal că nu m-a crezut din prima. A trebuit să stea puţin să se gândească şi să realizeze ce i-am spus.
Până la urmă şi-a revenit şi mi-a zis să plec eu înainte că vine şi el vineri, după mine.
Am acceptat destul de greu să plec fără el, dar plecam la mare, la febleţea mea.
Am făcut bagajul şi am plecat miercuri la ora 2.30 dimineaţa.
Am ajuns cu fetiţa mea la Hotel Piccadilly în jurul orei 07.00 AM unde mă aştepta Violeta Pamparau de la Echipa Mamaia360. Ne-am cazat, am despachetat şi am fost la masă.
A fost ziua în care trebuia să mergem la AQUA MAGIC să extragem următorii câştigători. Fetiţa mea a fost cea mai încântată de AQUA MAGIC, de tobogane, de apă de colacele imense, de tot ceea ce înseamnă AQUA MAGIC. Bineînţeles că şi eu am fost încântată fiindcă nu am ajuns niciodată aici, deşi la mare merg aproape în fiecare an. Am trecut cu telegondola în timpul zilei şi în timpul nopţii. De fiecare dată priveliştea a fost altfel, dar nu s-a comparat cu cea de la faţa locului, chiar din vestitul AQUA MAGIC. Este o minunăţie de parc, este supercalifragilisticexpialidocious. Este cel mai frumos lucru din statiunea Mamaia.
Am extras câştigătorii pentru săptămâna 12-18 iulie 2010, împreună cu ceilalţi câştigători veniţi la mare, după care au început să îmi sune telefoanele. Toţi colegii de la serviciu mă urmăreau pe site-ul mamaia360.ro/live şi nu le venea să creadă.
Oricum, după aceea am stat în AQUA MAGIC până pe la ora 17.00 împreună cu GABY şi SIMONA din Bucureşti şi VIOLETA, după care am mers fiecare la hotelul lui, am făcut duş şi am mers la masă.
Aceasta este doar prima zi din uimitorul sejur petrecut în staţiunea Mamaia, la Hotel Piccadilly 2*. Ne mai auzim.
Vă sărut, o seara bună.

Un comentariu :

  1. Am vazut pozele, Daneza! Foaaaarte frumoase! Nu stii cat ma bucur cand iti vad fetita fericita la mare! Si cata dragoste arata pozele in care sotul tau te surprinde in diverse ipostaze...Foarte frumos!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere